ONTZORG

1. Voorstelling praktijk

We zijn een praktijk actief in Antwerpen en het Waasland. Onze thuiszorgorganisatie is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorgdiensten aan mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. We streven ernaar om onze cliënten comfort, zorg en ondersteuning te bieden, zodat ze een kwaliteitsvol en zelfstandig leven kunnen leiden. Ons team van professionele zorgverleners is gepassioneerd, bekwaam en empathisch, en we zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde thuisverpleegkundige of zorgkundige om ons team te versterken.

2. Vacature

Voltijdse vacature als zelfstandig zorgkundige of verpleegkundige regio Zwijndrecht en regio Linkeroever.
Je werkt 15 à 20 dagen ochtendronde en +- 7 dagen op de avondronde.

Als zorgkundige of verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het bieden van kwalitatieve zorg aan onze cliënten in hun eigen thuisomgeving. Je zult nauw samenwerken met een hecht en fijn team.

Ben jij een gemotiveerde zorgkundige of verpleegkundige die graag een verschil maakt in het leven van mensen? Wil je deel uitmaken van een professioneel en toegewijd team in de thuisverpleging? Aarzel dan niet en solliciteer nu door ons snel te contacteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

3. Contactgegevens 

Contacteer christophe@ontzorg.be of bel 03/344.22.44

www.ontzorg.be